Galerija otvorenog srca

Ceo ovaj post sam prekopirala sa Danijelinog sajta Moj kreativni kutak, jer smatram da ovakva akcija treba što pre da se proširi i podrži na svaki mogući način, pridružite se i vi.

“Dragi moji,nadam se da smo nakon uspešne akcije „Srce za Vanju“ svi postali svesni činjenice koliko smo jaki kada smo složni.

Vest o akciji prikupljanja sredstava za Vanjinu operaciju se proširila munjevitom brzinom.Do cilja se stiglo zahvaljujući slozi i ogromnoj želji svih nas da pomognemo,kako možemo i koliko možemo.

Tim povodom,sajt Moj ručni rad koji okuplja umetnike, kreativce, hobiste i sve one koji se bave ručnim radovima,organizovao je humanitarnu aukciju.Bilo je malo vremena i za organizaciju i za reklamu, ali je ipak aukcija uspešno završena jer se prikupilo nešto novca…

Ideja nas forumaša kreativaca,bila je da se na Facebook-u osnuje grupa u okviru koje će se održavati humanitarne aukcije. Tako je nastala grupa Galerija otvorenog srca.

Na aukcije će biti postavljani naši radovi koje želimo da damo u humanitarne svrhe,a kompletan iznos od prodaje kupac će uplaćivati direktno na račun onoga za koga se novac prikuplja.
Trenutno je u toku drugi krug aukcije za prikupljanje sredstava za Vanju.Iako je cilj postignut,njoj će trebati još novca za dalje lečenje.
Sledeće nedelje krenuće verovatno akcija prikupljanja sredstava za nekog drugog kome je pomoć potrebna.

Ovim putem želim da pozovem sve one koji slučajno ili sa namerom navrate na ovu stranicu,da pomognu na način na koji mogu…Posetite našu galeriju i informišite se više o našim akcijama.
Postavite baner koji vodi do naše galerije na svoj blog ili sajt. Zamolite prijatelje da učine isto i da nas posete.


Kupovinom bilo kojeg ručno rađenog predmeta iz naše galerije možete obradovati sebe ili neku dragu osobu,a pri tom učiniti i nešto najlepše sa sebe i svoju dušu-pomoći onome kome je pomoć zaista potrebna.
Kao što reče Čarolija…Učinite svoje srce većim i boljim!

izvor: Danijela – Moj kreativni kutak

Advertisements

Tags: , , , , ,

5 Responses to “Galerija otvorenog srca”

 1. Dudaelixir Says:

  Vrlo rado bih se ja priključila ovoj akciji, kao što sam i za Sanju, no ja ne znam kako da prekopiram ovo sve sa Danijelinog bloga!
  Divna je akcija, svaka čast! 🙂

 2. SanjaKokica Says:

  Lepo je što širimo želju da pomognemo, barem na neki način. Već turila banner i nadam se da će to barem nekog navesti da pomogne.

 3. Charolija Says:

  Nadam se da će bar nekoga podstaći na lepo i humano delo.

 4. Danijela Says:

  Hvala na podrsci 🙂
  Nadam se da ce biti odziva i da ce ovakve akcije zaziveti…

 5. Charolija Says:

  Nema na čemu Danijela. Žao mi je samo što nemam više vremena, pa da se i konkretno dohvatim posla. MIslim na kreativan rad u svrhu vaše akcije.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: