Nikada nigde ne žurim, uvek svuda stignem

Ovih dana sam u totalnom haosu. Nemam vremena da pišem o Subotici i dešavanjima tamo. Bilo nam je super. Vikend je proleteo. Ana se odlično provela i zaslužila je da je vodimo na sva moguća takmičenja. Nije to mesto gde treba voditi decu, ali na svakom takmičenju imate da vidite i decu i pse. Neko nema gde da ostavi decu, a neko kuče. Jbga, tako je.

U nedelju smo se vratili. Mama je već dovela Jovanu i Marka i morala je odmah da se vrati u Kraljevo. Njena maćeha je bila jako bolesna već godinama i došlo je vreme da umre. Rekla joj je da će da je sačeka  da dođe iz Beograda. Tako je i bilo. Ružna mi je reč maćeha, ali tako je. Kako drugačije objasniti, ko je to umro.

U utorak je bila sahrana.  Ivan i ja smo otišli u KV. Plakala sam, ispraznila sam se i …i eto to je nešto što sve nas sačeka na kraju. Dva metra duboka raka i ništa.

Uveče smo već morali da se vratimo. Otišli smo do Čačka da moja sestra ostavi auto i pravac Beograd. Došla je sa nama da mi pomogne oko selidbe. U ovom stanu je ostalo još malo stvari da se preveze do novog stana i to je to. Večeras smo sestra i ja u tom našem stanu, sređujemo sve i gotovo.

Kao što sam već mnogo puta do sada rekla, brzo živim. Za nedelju dana se toliko toga izdešavalo. U stvari ovoj nedelji još nije kraj. Koji je dan danas uopšte??? …Sreda. Do nedelje ću ja već da uredim svoj novi kutak i javljam vam se sa novim pričama. Ovo sam vam se samo javila, jer sam na maloj pauzi, da ne pomislite da sam nešto ljuta. 😉

Advertisements

12 Responses to “Nikada nigde ne žurim, uvek svuda stignem”

 1. Sanja Says:

  Ajd, pa neka vam i taj stan bude privremeno odrediste do hangara iz snova. 😛

 2. sara Says:

  Pa srecno preseljenje. 😀

 3. Mahlat Says:

  Srecno ti bolo ,ako treba pomoc zovi, nego, zeno, sto se ponovo selis 🙂

 4. drveni advokat Says:

  Neka vam novi stan donese novu sreću!

 5. Ivana Says:

  Drago mi je da sve stižeš! Znam/o da nisi ljuta, ay pa završi to, pa da nam ispričaš kako je bilo u Subotici, kakav je novi stan…i rudarski pozdrav: SREĆNO!

 6. JebenoPametan Says:

  Uvijek na kraju sve bude u redu. 😉

 7. stevo Says:

  Selidba? Pa srećno! 😀

 8. Suske Says:

  I ne treba nigde da se otimaš za nešto i da se laktaš. jednog dana sve dođe na svoje.
  Srećno vam bilo 🙂

 9. zelenavrata Says:

  Javi se kad se smestis, bice vam tamo ok.

 10. Duda Says:

  Ko se seli taj se veseli! Zelim vam da se lepo smestite i uzivate u vasem novom stanu! Sada je tesko, dok sve to traje, ali nova adresa, nova okolina, sve to prija! U kom delu grada cete biti sada?

 11. Afroditta Says:

  Sretno preseljenje ! 🙂

 12. Gil-galad Says:

  Srećno useljenje, želim Vam pre svega da Vas posluže struja, voda, osigurači, da ne škripi parket, curi slavina i tako to… I najvažnije – da je dobar komšiluk, a komšijski psi ne laju po čitavu noć! 😀

  Zez, naravno. 😀

  Promena prebivališta može da bude krajnje inspirativna, a inspiracija vama nikad nije nedostajala, pleme jedno šašavo! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: