Šta ti je to?

Zamislite situaciju:

Već neko vreme se muvate sa tipom, koji je na oko sve ono o čemu ste oduvek sanjali. Recimo, visok, crn, izuzetno građen, sa ekstra guzom, koja vas prosto mami da je šljapnete. Zavisi šta ko voli. Možda je plav, sa nebo plavim očima, momak građen kao san snova. Sve ono o čemu ste oduvek maštali. Kada vas pogleda, naježite se od želje za njim. Zanemarimo izgled, on je čak i pun kao brod, vozi najnoviji mercedes C klase ili možda BMW Z4, ima sopstveni trosoban stan u centru, kuću u Rosama i vikendicu tu negde blizu. Izvodi vas na ekstra luksuzna mesta, očaran je vama i čak je počeo da vam kupuje skupe poklone. Poštuje vas kao da ste boginja, a vi se pored njega osećate kao princeza iz bajke. Povremeno se pitate zašto ga je uopšte ostavila bivša devojka? Kako je ovca mogla da ga prevari i ode sa njegovim najboljim drugom? Ma šta vas to briga. On je sada vaš. Ostalo vam je samo još da mu se predate. Da se predate čarima njegovog čarobnog tela i da ga sačuvate samo za sebe. Ah!

Dozvolili ste sebi da se napokon totalno opustite u naručju tog muškarca. Večera u njegovom stanu, uz sveće i laganu muziku je divan uvod za sve ono što ste sigurni da vas očekuje te noći. Odnosi vas u svom naručju u spavaću sobu, spušta vas na krevet, ljubi vas i mazi kao niko do tada. Toliko je vešt u toj disciplini da ste vlažni i na samu pomisao da vam zađe u međunožje. Očekujete da vaša unutrašnjost napokon bude ispunjena njegovom snagom i muškošću. Želite ga toliko jako da ste već spremni da vrisnete kada ga primite u sebe.

Tuga jedna

Skida sa vas deo po deo vaše odeće. Predajete mu se i spremni ste na sve divne seksualne stvari. Ležite na leđima, raširenih nogu, prste ste upleli u njegovu divnu kosu i sasvim tiho šapućete ”uzmi me, uđi u mene, želim te…” Vaš predivni muškarac, vešto sa sebe skida pantalone i svoje gaćice. Vi opušteno ležite, žmurite i očekujete njegovu silinu i snagu. On uzbuđeno govori kako ste jedina i najbolja. Tu je iznad vas i još samo da vam ga stavi i da započnete taj fantastičan seksi ples. A onda!!! Šta vam je to stavio između nogu? Da li je to ono što mislite da jeste …ili? Mali! Doduše tvrd, ali toliko mali da biste najradije vrisnuli od smeha. Pa to njegovo parčence ne može ni vaš ulaz da ispuni. Dok ste još u šoku, osećate da se po vašem stomaku izlila njegova muškost. Dok ste trepnuli on već izmučen leži pored vas, gleda vas svojim krupnim plavim okicama i kaže: ”Draga, bilo je divno, ovako nešto nikada do sada nisam doživeo.” Uz osmeh od uva do uva, prikrivajući napad smeha, odgovarate: ”Lepi moj, ovako nešto ni ja do sada nisam doživela!”

Mazite ga po svilenkastoj kosici i jednostavno vam ga je žao. Shvatili ste zašto je njegova bivša devojka tako pokvareno otišla od njega. Hoćete li ga i vi ostaviti? Možda je u redu da ujutru odete do dobro snabdevenog seksi šopa i kupite jedan veeeliki vibrator i da ostanete uz svog bogatog, lepog momka koji u gaćama nema gotovo ništa? Možda je poštenije da ga ostavite na vreme i da se vratite svom bivšem, koji je još uvek zaljubljen u vas? Isproban je i pokazao se kao savršen ljubavnik. Istina je da mučenik radi od jutra do sutra i da jedva sastavlja kraj sa krajem, ali noći sa njim se pretvaraju u prave seksi orgije. Šta ima veze što ponekad nema para ni na piće da vas izvede? Hm!?

Savet da vam se ovako nešto nikada ne desi je jako jednostavan. Pre nego da dozvolite sebi da sa muškarcem završite u krevetu, još dok ste obučeni, dobro ga napalite i opipajte sa svih strana. Bez obzira na njegove avione i kamione, nema dobrog seksa, bez dobre ”sprave”.  

Advertisements

13 Responses to “Šta ti je to?”

 1. Suske Says:

  E šta sam sve večeras pročitala ne smem da kažem. Ali ovo je vrh!

  Sjajna priča za laku noć, a i za dobro jutro, … a i … 😀

 2. Charolija Says:

  Ma za to, “… a i …” je najbolja. 😆

 3. mahlat Says:

  E, svaka ti je ovde zlatna 🙂

 4. Walter Says:

  Svi muski se razbezali. c c c c c c

 5. sarah Says:

  hhahhhha…..kakvi avioni i kamioni, sirotani su najbolji…. 😀

 6. Suske Says:

  ha, ha, … da, da … za to “…a i …” 😆

 7. Charolija Says:

  Waltere nigde jednog nema. 😆

 8. Charolija Says:

  Saro šta sve “poštenu” devojku može da snađe, pa to je strašno. 😀

 9. Charolija Says:

  Nego, stvarno nema muških da kažu ponešto. 😀

 10. zelenavrata Says:

  Ehhhhh, tugomire. Men` se to desilo, tuga ziva jbt. Bilo posle ono, mozemo da budemo sa drugovi. Sunce ti zarkovo ono je mukica, sto nije isao da dogradi?! Ne ponovilo se!
  Kazu, mali ali tehnicar, jes, cvrcmilojko, nema tu tehnike, kad nema sta da tehnici jbt 🙂
  Tuga, majke mi, bas mi ga bilo zao, al sta cu mu ja.
  I jesam postena, majke mi, nego situacija bila mala i zajebata.

 11. JebenoPametan Says:

  Uf…

 12. Charolija Says:

  Jes Zelena tuga živa. Bolje da neće da se digne, ali da ima šta. 😀 To može svakom da se desi. Hahahahaha…. 😀

 13. JebenoPametan Says:

  Ovo isto pitanje iz naslova i meni postavljaju kada mi pogledaju ispod struka. Onda ja odgovorim ‘moje drugo JA’. Heheeh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s